SÖNDAG 3:E JUNI, 19:00
LIVETS ORD, UPPSALA

GÅ TILL BILJETTER!

Kari jobe til sverige

Konsert med Kari Jobe, en av världens mest passionerade och profilerade lovsångsledare!

En av världens mest passionerade och profilerade lovsångsledare kommer äntligen till Sverige för allra första gången. Kari Jobe började att leda lovsång som 13-åring, då kunde hon aldrig drömma om att hon skulle komma dit där hon är idag. Hon visste bara att hon hade ett hjärta för sargade människor och en djup önskan att leda dom till korset.

1 miljon
Idag har Kari sålt över 1 miljon album, hon har över 1 miljon följare på Instagram, en GRAMMY nominering, ett flertal Dove Awards och hyllningar i bl a New York Times.

Bakom all statistik och utmärkelser, så har Karis musik burit oräkneliga lyssnare till Jesu fötter, om och om igen. Hennes röst har blivit ett soundtrack in i människors liv, och hennes senaste release, The Garden, är fullt utrustad för att fortsätta att leda människor in i Guds närhet för att ge helande och hopp mitt i smärtan som man kanske går igenom.

Söndag 3e juni kommer hon till Livets Ord I Uppsala, i ett samarrangemang mellan Impact Sweden och Livets Ord. Under eftermiddagen kommer Kari och hennes man Cody Carnes hålla en workshop för sångare och musiker från hela landet.

Konserten sker I samband med Livets Ords invigning av sin nya Idrottsarena.

stock_7.jpg

VÅRA ARTISTER

samuel_old.jpg

Samuel Ljungblahd

 

osc_2.jpg

Oslo Soul Children

Stjernekamp2017_Lisa.jpg

LISA BØRUD

Instagram: @lisaborud
Facebook: Lisa Børud

NRK Stjernekamp:
Bang My Head
99 Problems
Footloose

stock_2.jpg

vad vi har gjort tidigare:

 

Kontakta oss